Vertrouwenspersoon

Een vertrouwenspersoon is iemand die geschoold is als hulpverlener en onafhankelijk fungeert. De vertrouwenspersoon is beschikbaar voor een ieder die behoefte voelt om privacy gevoelige onderwerpen te bespreken. Hierbij kun je denken aan geschillen, pesten, kindermishandeling, verwaarlozing, agressie, middelmisbruik, intimidatie of zorgen in de breedste zin van het woord.

De vertrouwenspersoon houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens, dit betekent dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld en niet wordt verstrekt aan wie dan ook. Mocht er behoefte zijn aan contact, dan kan ieder lid of betrokkene van v.v. Friese Boys mailen naar vertrouwenspersoon@frieseboys.nl.

Volgende wedstrijd
Friese Boys 1 - De Sweach 1
Datum: 16-12-2017
Afgelastingen
  • Alle thuiswedstrijden zijn afgelast, Friese Boys 1, WTOC/Friese Boys 4, Friese Boys JO15-1, Friese Boys JO13-1, Friese Boys JO11-1, Friese Boys JO11-3, Friese Boys JO9-2. Ook de uitwedstrijden van Friese Boys/Twijzel dames, Friese Boys JO17-1 zijn afgelast. Friese Boys MO17 speelt op kunstgras in Marum en gaat WEL door.
Webshop
Webshop Friese Boys
Sponsoren
Gommers Houtbouw
  • Taxi NOF
  • Barkmeijer Houthandel
  • Jorritsma Bouw
  • Bouw- en aannemersbedrijf Schotanus