brief Schalke 04 d.d. 27-06-2018

Beste deelnemers en ouders,

Kort geleden heeft u een bericht ontvangen over annulering van het voetbalkamp Schalke auf Tournee. Het bericht is verstuurd door onze voormalige partner Sporting Events de brief heeft ondertekend met “Schalke auf Tournee”.

Sporting Events heeft dat bericht verstuurd zonder met ons te overleggen. Helaas heeft Sporting Events in het bericht een onjuist beeld van de oorzaak van de problemen gegeven. Wij vinden het daarom belangrijk u hierbij ook zelf te informeren.

Oorzaak annuleren voetbalkampen

Sporting Events heeft het afgelopen jaar voetbalkampen in naam van FC Schalke 04 mogen organiseren. Helaas heeft Sporting Events daarbij telkens weer het vertrouwen van FC Schalke 04 geschonden door zich niet aan afspraken te houden. Sporting Events heeft bijvoorbeeld voor honderdduizenden Euro’s aan voetbalkleding en fanartikelen bij ons afgenomen zonder die te betalen.

FC Schalke 04 heeft Sporting Events daarna toch een tweede kans willen geven en heeft daarover duidelijke nieuwe afspraken gemaakt. Maar ook aan die nieuwe afspraken heeft Sporting Events zich meteen weer niet gehouden. Ons vertrouwen werd opnieuw zeer ernstig geschonden.

FC Schalke 04 heeft toen besloten dat Sporting Events de voetbalkampen niet meer mag organiseren onder de naam FC Schalke 04. Wij hebben Sporting Events dus niet gevraagd om de geplande voetbalkampen te annuleren. Sporting Events mocht alleen de naam en het logo van Schalke 04 niet meer gebruiken. Natuurlijk mocht zij de voetbalkampen wel onder een andere naam door laten gaan.

Het is dus geheel de keuze van Sporting Events geweest om de voetbalkampen te annuleren.

Tegemoetkoming

Wij begrijpen natuurlijk dat het heel erg teleurstellend voor u is dat Sporting Events ervoor heeft gekozen de voetbalkampen te annuleren.

Omdat FC Schalke 04 niet over de klantengegevens van Sporting Events beschikt, kunnen wij niet verifiëren wie zich voor de voetbalkampen had ingeschreven. Wij proberen deze gegevens daarom alsnog van Sporting Events te verkrijgen, zodat wij iedereen die zich had ingeschreven kunnen berichten.

Wij zijn momenteel aan het uitzoeken of en hoe wij de kinderen op enige wijze tegemoet kunnen komen na deze onverwachte annulering van de voetbalkampen door Sporting Events. Omdat wij op dit moment nog over onvoldoende informatie beschikken, hebben wij daarvoor wat meer tijd nodig. Wij zullen u echter zo spoedig mogelijk nader informeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

 

FC Schalke 04

 

Beschwerdemanagement

 


FC Gelsenkirchen-Schalke 04 e.V.

Ernst-Kuzorra-Weg 1
45891 Gelsenkirchen
Telefon   +49 1806 150 810 *
Fax         +49 209 3618-599
beschwerdemanagement@schalke04.de
www.schalke04.de

Facebook • Twitter • SchalkeTV • Store

FC Gelsenkirchen-Schalke 04 e.V.
Vorstand: Christian Heidel, Alexander Jobst,
Peter Peters. VR: 20822.

* 0,20€ pro Anruf aus dem dt. Festnetz, Mobilfunk max. 0,60€ pro Anruf

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Volgende wedstrijd
Suawoude 1 - Friese Boys 1
Datum: 25-05-2019
Wijzigingen en afgelastingen
  • De voorbereidingen voor de familiedag 8 juni zijn in volle gang. Deze dag is voor leden en NIET leden. Opgave is gedaan via de teams en ben je geen lid, dan kan je de aanmelding naar Jan Top of Hielke de Graaf sturen.
  • Zaterdag 25 mei wordt in Kollumerzwaag de kampioenswedstrijd gespeeld Friese Boys MO13-1 tegen MKV MO13-1 om 12.00 uur.
Webshop
Webshop Friese Boys
Agenda
Volledige agenda