FVVK Toernooi 1 februari 2020

Kollum 2 JO-19 wint FVVK Toernooi.

Afgelopen zaterdag 01 februari was er weer het jaarlijkse zaalvoetbal toernooi voor JO-19 (A junioren) in de van der Bij hal. Er deden acht teams mee verdeeld over twee poules. Er werd goed gevoetbald. Het toonde aan dat er veel jong talent klaar staat om de eerste elftallen in de toekomst te versterken. Na de poulewedstrijden werden de kruisfinales en de finale gespeeld. Op de vierde plek eindige de Lauwers, derde werd Friese Boys. De finale werd een Kollumer onderonsje. In een spectaculaire wedstrijd won Kollum 2 en werd kampioen. De voetballiefhebbers op de tribunes hebben kunnen genieten van spannende wedstrijden en mooie doelpunten en  weer spannende en sportieve wedstrijden. De organisatie was in handen van v.v. Kollum.