Verslag Friese Boys JO11-2 Regiocup 12 juni 2021

Westereen neemt punten mee naar huis
Onder stralende weersomstandigheden kon de Jo11-2 op eigen terrein spelen tegen VV Zwaag westeinde. En wat gingen de dames en heren van Friese boys goed van start. Er waren erg veel kansen, maar die geen punten opleverde. De bal wilde er maar niet in. Halverwege de wedstrijd zakte Friese boys wat in, en zo kreeg de Westereen kans om wel te scoren. Maar wat bleef het spannend, de teams waren erg aan elkaar gewaagd. In de rust was de stand 2-4
Omdat de mannen van de Westereen inmiddels doorhadden hoe snel Karst kan rennen werd hij aan alle kanten verdedigd. Daarom schoot hij van grote afstand en knalde hij de stand naar 3-4 Na een paar goeie reddingen van Eelke Ager wist ook de Westereen nogmaals te scoren 3-5. Maar Karst wist het trucje van daarvoor nogmaals goed uit te voeren en zo werd het net voor het fluitsignaal 4-5. Met nog een paar minuten op de teller, ging de bal net naast en kon net de gelijkmaker zoals vorige week net niet worden gemaakt. Jammer van de punten, maar een heerlijk spannende wedstrijd om naar de kijken, waarbij steeds beter wordt samen gewerkt.