35+ toernooi Zaterdag 28 januari 2017

Gezellig Pitshop zaalvoetbal toernooi 35 +

Zaterdag 18 jan werd voor het eerst het  pitshop zaalvoetbal toernooi gehouden in de van der Bij Hal te Kollum voor de 35+. Met 6 teams werd er gespeeld om mooie bekers en geldprijzen, 1 grote poule dus allemaal 5 wedstrijden.

Om 16 uur werd er met de eerste wedstrijd begonnen onder leiding van scheidsrechter Jelle Boerema, om 5 minuten voor zeven floot scheidsrechter Hielke de Graaf de laatste wedstrijd af en was de winnaar bekend! de Ale boefje combinatie (ABC) was veruit de beste en ging met de hoofdprijs naar huis.

Buitenpost werd knap tweede en het organiseerde team, Friese boys, werd op doelsaldo derde, nog net voor lauwers 3. Lauwers 1 en vv Kollum werden respectievelijk 5de en 6de

Verder waren er nog extra prijzen.

Voor bijvoorbeeld man van het toernooi, Andries spek. slechtste goal, goffe de boer. snelste goal Wiebe Zuidersma en voor het team dat getroost moest worden, vv Kollum

Luther klaver maakte het mooiste doelpunt en Lauwers 1 en was het meest vriendschappelijke team.

De prijsuitreiking was in de Paradisobar in Kollum en de iedereen keek, terug onder het genot van een biertje,  op een mooi en sportieve dag! Op naar volgend jaar, op naar het tweede pitshop 35+  zaalvoetbal toernooi!

De foto’s zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Sake Beerstra

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Volgende wedstrijd
SC Veenwouden 1 - Friese Boys 1
Datum: 04-05-2024
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys