Afscheid Minse Walda

Zaterdag 28 mei werd na de wedstrijd van Friese Boys 2 tegen Viod 2, welke met 4-2 werd gewonnen door Friese Boys, afscheid genomen van trainer Minse Walda. Sinds het seizoen 2017-2018 heeft Minse het tweede elftal getraind. In deze vijf seizoenen liet de gezondheid Minse soms in de steek en ook tijdens de coronaperikelen was het moeilijk om de moed er altijd in te houden. Minse is echter gedreven persoon en bleef positief om de jongens naar een hoger voetbalniveau te tillen. Minse heeft aangegeven dat hij het na 30 jarig trainerschap welletjes vindt en stopt als voetbaltrainer.

Namens het bestuur en de technische commissie bedankte Theo Beerda Minse Walda voor alle inspanningen die hij in de afgelopen vijf jaar heeft verricht voor Friese Boys 2. De laatste jaren had hij eigenlijk ook nog een dubbelrol. Hij was naast trainer ook nog elftalleider die zorgde voor de kleding en het materiaal. Namens de spelers bedankte Wietze Boorsma de vertrekkende trainer voor alle tijd en energie die Minse de laatste jaren heeft besteed aan Friese Boys 2.

Minse, nogmaals van harte bedankt voor je inzet in de afgelopen vijf jaar en het ga je goed. Hopelijk zien we je nog een keer terug op sportpark De Saedkampe als toeschouwer bij een wedstrijd van Friese Boys 1 of 2.

Het bestuur.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorie├źn zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys