Anjum JO11-Friese Boys JO11 zaterdag 25-9-2021

Op het Kolkenfjild van VV Anjum stond een lastige uitwedstrijd te wachten voor JO-11. De nummer twee van deze competitie scoorde er al flink op los. “Dizze famkes kinne we wol ha”, klonk het uit de box van de wit-blauwen. Daar had Marieke geen boodschap aan, na goed overspelen, schoot ze Friese Boys op een 0-2 voorsprong. Anjum deed nog wel iets terug, 1-2. Beide teams waren dan ook goed aan elkaar gewaagd, toch verzuimde Friese Boys voor rust meer afstand te nemen.
In de achterhoede stonden Jeffry, Kayra, Dylana en Elbrich puik te verdedigen en via twee goals van Karst liep Friese Boys zelfs uit naar een riante 1-4 voorsprong. Toch was de wedstrijd nog lang niet gespeeld want Anjum weigerde zich over te geven en scoorde de 2-4. Even later werd het ook nog 3-4. Tot aan de laatste minuten bleef het spannend, maar op het middenveld stonden Hendrike en Sjoukje Thirza haar mannetje. Ook keeper Eelke Ager bracht een paar keer knap redding.
De toeschouwers uit Anjum en Kollumerzwaag genoten van de strijd en inzet van de jongens en meisjes op het veld. Dinand maakte vlak voor het eindsignaal aan alle hoop voor Anjum een einde door schitterend de 3-5 in het net te poeieren. Na vier wedstrijden blijft Friese Boys door deze knappe uit-overwinning de trotse koploper.
Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Volgende wedstrijd
FC Birdaard 1 - Friese Boys 1
Datum: 30-10-2021
Wijzigingen en afgelastingen
  • Woensdag 27 oktober speelt Friese Boys MO17 in Oudwoude voor de beker tegen Heerenveen MO17 om 19.15 uur..
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden september t/m december 2021
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys