Anjum JO11- Friese Boys JO11 zaterdag 4-12-2021

JO-11 onderuit op Kolkenfjild
Zonder training in de benen reisde de JO-11 van Friese Boys zaterdagochtend vroeg al af naar VV Anjum. Zonder de geblesseerde Karst werd vol strijd begonnen aan het duel tegen de kampioenskandidaat in deze klasse. Na acht minuten spelen werd de score geopend door de thuisploeg, 1-0. De rood-witte formatie, gecoached door trainer Jan hield lang stand maar na een kleine twintig minuten was daar de 2-0. Friese Boys gaf zich echter niet zomaar over. Een werkelijk fantastische solo van Marieke leverde een schitterend doelpunt op, 2-1. Dit was ook de ruststand.
De tweede helft werd vol goede moed begonnen, maar dat tegenstander Anjum geen punten wou verliezen op weg naar een kampioenschap bleek al snel. Zij deden er een schepje bovenop. Na een wat ongelukkige vrije trap werd het 3-1 en was de ban gebroken. Kansjes kwamen er nog wel, maar Anjum was overduidelijk de betere partij vandaag. Zij liepen uit naar een verdiende 6-1 overwinning.