Definitieve indeling jeugdspelers VV Friese Boys seizoen 2024-2025

Elk jaar weer is het samenstellen van de teams een langdurig proces waarbij de Jeugd commissie in overleg gaat met de technische coördinatoren, leiders en de trainers.

De vv Friese Boys streeft ernaar dat alle jeugdleden veel plezier met elkaar beleven aan het voetballen. We willen graag dat kinderen het leuk vinden om bij onze vereniging te voetballen. Voldoende sportieve uitdaging, een goede sociale verstandhouding, lol en gezelligheid in de teams, dat zijn de ingrediënten die het voetballen bij Friese Boys leuk moeten maken.Om dit doel te realiseren is een passende teamindeling nodig. Concreet betekent dit dat kinderen voldoende sportieve uitdaging wordt geboden die past bij hun speelsterkte. Tevens vinden we het erg belangrijk dat de samenstelling van teams in sociaal opzicht klopt.

Het tijdstip van het bekend maken van de voorlopige indeling is vaak een lastig punt. Veel ouders/verzorgers willen deze indeling graag al in april/mei weten. Als Jeugdcommissie hebben we er voor gekozen om de indelingen iets later online te zetten, dit in verband met het feit dat de ledenaantallen tot 1 juni nog kunnen wijzigen.

Nadat de indeling in concept gereed waren zijn er nog een aantal aanmeldingen binnen gekomen, deze zijn inmiddels verwerkt in de huidige overzichten.

De teamindeling die nu getoond wordt is definitief.

Met sportieve groet,
Jeugdcommissie en Technische commissie Friese Boys.

De indeling is via onderstaande link te raadplegen:

Indeling jeugdspelers 2024-2025 definitieve lijst juni

Voor eventuele vragen/opmerkingen/aanvullingen kunt u een mail sturen naar: jeugdbestuur@frieseboys.nl

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys