Ebbing Autoverhuur sponsort trainingspakken Friese Boys JO9-2

KOLLUMERZWAAG- Op de vraag van de sponsorcommissie of eigenaar Auke Ebbing de club ook kon helpen om een jeugdteam in de trainingspakken te krijgen werd al vrij snel bevestigend gereageerd door Auke. Naast zoon Sydse speelt ook Thije Jitse bij Friese Boys en wel in de JO9-2. Behalve sponsor is Auke leider van de JO9-2 en bestuurslid van de jeugdcommissie van Friese Boys. “Het kwam mooi uit dat ik juist dit team kon sponsoren aldus Auke. Maar wanneer Thije Jitse straks doorstroomt hoop ik dat de andere spelers er ook nog jaren plezier van zullen hebben“.

Ebbing Autoverhuur bestaat inmiddels 8 jaar en destijds werd er begonnen met de aanschaf van 1 verhuiswagen. Inmiddels beschikt het bedrijf over verschillende soorten auto’s als een verhuiswagen met laadklep, een bestelbus, een 6 persoonsbestelbus met dubbel e cabine, een personenauto, autoambulance en een (gesloten) aanhanger. Het bedrijf onderscheidt zich door de scherpe prijzen en de centrale ligging in de regio. “De meeste verhuurders zitten toch in de grotere dorpen en steden, ook de mogelijkheid om in de avonduren, weekenden en op feestdagen de auto terug te brengen is een groot voordeel voor de meeste huurders”.

Sinds 2015 is het bedrijf gevestigd aan de Foarwei 196 te Kollumerzwaag. Een prachtig verbouwde boerderij welke voorheen werd bewoond door de pake van Auke. Vroeger kwam Auke hier al veel om pake te helpen met de dieren. Toen de mogelijkheid kwam om het te kopen, en Auke zich hier met het gezin en bedrijf kon vestigen, hoefde hij ook niet lang na te denken. Ebbing Autoverhuur, een mooi bedrijf op een fantastische plek.

©Verslag & Foto´s: Sponsorcommissie Friese Boys.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys