Evaluatieavond voor trainers en leiders Friese Boys dd 28-9-2022

Evaluatieavond voor trainers en leiders Friese Boys.

Woensdag 28 september 2022 was er een evaluatie moment met alle trainers en leiders van de Jeugdteams van Friese Boys. Een aantal keren per seizoen worden de trainers en leiders uitgenodigd om even bij te praten. Dit geeft ook de mogelijkheid om problemen met elkaar te bespreken.
Hans Feenstra van de technische commissie opende deze avond met een paar praktische opmerkingen die de trainers kunnen gebruiken bij de begeleiding van de jeugdteams.

Henk de Boer, de jeugdco├Ârdinator, gaf een overzicht van zijn bevindingen bij aanwezigheid van de trainingsavonden. Hij herhaalde een aantal keren dat hij van mening is dat de trainers goed bezig zijn en goede trainingen voor de jeugd in elkaar te zetten en dit goed begeleiden.
Friese Boys kan trots zijn op haar enthousiaste groep trainers en leiders. De jongere trainers worden goed opgevangen en begeleidt bij het uitvoeren van hun taak. Door de trainers vanuit Friese Boys ook aan te moedigen om een trainerscursus te volgen wordt geprobeerd om het niveau van de trainers en de oefenstof steeds hoger te krijgen. De eerste successen van deze aanpak die een aantal jaren geleden is opgestart worden nu al zichtbaar binnen Friese Boys.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorie├źn zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys