Familiedag V.V. Friese Boys succesvol verlopen

Zaterdag 04 juni was de familiedag op een zonnig sportpark De Saedkampe een groot succes.

‘s morgens kon de jeugd tot en met de C-junioren genieten van een ontbijt vanaf 8.45 uur. Daarna werden de 100 deelnemers in 4 verschillende categorieën in teams ingedeeld en werd er 4 tegen 4 gespeeld in 2 opblaasbare velden en op 3 grasvelden.

De 1e wedstrijd ging van start om 9.45 uur. Categorie MP, F/E, E/D/MD, C/MC. Tussen de wedstrijden door was er voor de jeugd gratis suikerspin te halen, springkussens en draaimolen waren ook aanwezig. Om 12.30 uur waren alle medailles verdeeld en daarnaast een flesje extran + raket voor iedere deelnemer.  ‘s middagprogramma was voor de B/A junioren/senioren/dames en niet leden, totaal van 55. Onder warme omstandigheden werd er gestreden in 2 categorieën de voetballers en de recreanten. Jan Kempenaar, Oetzen Wiegersma, Jan Top en Jac. de Vries waren scheidsrechters van dienst, wat zo nu en dan ook wel nodig was.

In beide poules was het doelsaldo van doorslaggevend belang en kon er om 16.15 uur teruggekeken worden op een succesvolle dag. Daarna werd er afscheid genomen door voorzitter Appie van Seggeren van hoofdtrainer Jaap Visser en trainer van Friese Boys 2 Kees Ros.

Het sportieve gedeelte werd afgesloten door DJ Klaas.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys