Friese Boys 45 + verliest van G team van Broekster Walden

Na vorig jaar nam het G team van Broekster Walden het dit jaar opnieuw op tegen Friese Boys 45+ ditmaal was Damwoude het toneel van deze geweldige kraker. Vorig jaar won Broekster Walden met 8-10 in Kollumerzwaag waarmee het jubileumfeestje werd verstoord daarom hadden de mannen van Friese Boys een paar trainingskampen belegt om revanche te nemen op het beruchte G team. In de beginfase kwam Friese boys goed uit de startblokken en voor dat iedereen het wist lag de eerste bal achter keeper Leonardo Van Der Kramer. Een paar minuten later maakte Biense Van Der Meer de 1-1 maar Friese boys nam wederom de leiding maar weer Biense Van Der Meer bracht de score gelijk en dit was dan ook de ruststand.

In de tweede helft was Broekster Walden scherper want Martin Van Balen uit Kollumerzwaag maakte een doelpunt maar ook Biense Van Der Meer vond nog één keer het net dit gold ook voor Robin Reitsma, Robin Jilderda, en Chris Bergsma maakten een doelpunt ook vielen er twee eigen doelpunten. Maar ook Fries Boys scoorde nog drie maal. Dit bracht de eindstand op 10-5 voor Broekster Walden.

Na afloop werden de scheidsrechter en Jan Kempenaar en zijn team bedankt en er was nog een hapje en een drankje in de kantine te verkrijgen daarna werd deze sportieve avond afgesloten.