Friese Boys 45+ – Westereender Boys dd 1-6-2022

De Westereender Boys hun jaarlijkse oefenwedstrijd tegen Friese Boys 45+.

Woensdagavond 1 juni speelde De Westereender Boys hun jaarlijkse oefenwedstrijd tegen Friese Boys 45+. Friese Boys wilde revanche nemen voor de verloren wedstrijd van vorig jaar(na penalty’s) en de wisselbeker terug te veroveren. En Friese Boys kwam goed uit de startblokken want binnen een paar minuten stond De Westereender Boys met 2-0 achter. Maar voor rust kwamen we nog terug tot 2-2.  En zelfs 2-3 voor. Maar Friese Boys wist al vrij snel op 3-3 te komen. Maar nog vlak voor de rust kwamen we met 3-4 voor te staan en met die stand gingen we rusten.

Tweede helft

Na een tactische bespreking in de kleedkamer ging De Westereender Boys in de tweede helft op jacht naar de winst. Maar in plaats van 3-5 werd het 4-4. En dus moest De Westereender Boys er weer een schepje bovenop doen en dat resulteerde in een 4-5 voorsprong. Ook deze voorsprong kon De Westereender Boys niet vasthouden en dus stond het 5-5. Maar vlak voor tijd wist De Westereender Boys toch nog twee keer te scoren en dus won De Westereender Boys met 5-7 opnieuw van Friese Boys. Echter mocht ook Friese Boys zich een klein beetje winnaar noemen want de mannen van Jan Kempenaar wonnen de Penaltyserie.

Na de wedstrijd was het weer tijd voor een bakje patat in de kantine van Friese Boys. En daarmee sloten we deze  geslaagde avond af. Leuk om nog even te vermelden is dat we gisteravond voor het eerst in de nieuwe tenue gespeeld hebben die gesponsord zijn door Barkmeijer.

De doelpuntenmakers deze avond waren… Albert IJbema, Elko Den Engelsman, Biense Van Der Meer, Wietze Wit, Martin Van Balen, en Trijnette IJbema