Friese Boys JO10 – Ouders dd 3 mei 2023

JO10-1 wint d.m.v. penalty’s van familieleden.

Woensdagavond, 3 mei, was er op het hoofdveld van Friese Boys een veld uitgezet voor het duel tussen familie en JO10-1.

JO10-1 bestaande uit Sven Nicolai, Mark de Graaf, Ryan Humphries, Willem Henstra, Silvan van der Meulen, Mike Kamstra en trainer Sean Humphries namen het op tegen; Wietse de Graaf, Wytze en Elyn Nicolai, Eppie en Jelyne Kamstra, Zara Humphries, Ruben en Julian van der Meulen, Wieger Henstra, Tjimkje Hansma en Jannie Oevering.
De scheidsrechtsters van deze avond waren Silvia Henstra en Hiltsje de Roos.

Gezelligheid staat in deze wedstrijd voorop, maar daar dacht JO10-1 anders over, ze zagen dit als echte wedstrijd en daardoor moesten alle familieleden ook behoorlijk aan de bak.
Na 20 minuten speeltijd was er een kleine pauze. De tussenstand in rust 4-3 voor JO10-1.

Na de rust kreeg JO10-1 versterking van Thomas de Graaf.

De tweede helft was erg spannend, de teams waren gewaagd aan elkaar. Met een eindstand van 9-9 werd er besloten om penaltys te nemen. Ook dit ging gelijk op, maar uiteindelijk heeft JO10-1 net gewonnen van de familieleden.

Er kan weer terug gekeken worden op een gezellige avond.