Friese Boys JO11-3 – Zwaagwesteinde JO11 1-18

KOLLUMERSWEACH- We begonnen goed en al snel konden we zien dat het al beter ging dan vorige week .De jongens waren feller en konden elkaar beter vinden. Helaas waren de spelers van  Zwaagwesteinde toch wat te groot voor ons. We verweerden ons goed maar moesten toch genoegen nemen met een achterstand van 0-7 tot de rust.

Na de peptalk van leiders zagen de jongens wel in dat het al beter dan vorige week ging ,dus ze vlogen de box uit  om het een en ander te laten zien. De aanvallen werden beter en een goal voor Friese boys kon niet lang meer uitblijven. Dus na 5 min. was het raak, over rechts werd een goede aanval opgezet van achteruit. Ze bleven het overzicht houden en door over te spelen en mentaliteit te tonen door om de tegenstander heen te gaan was het Sytse die de goal kon maken door hard in te trappen. Zwaagwesteinde maakten ook nog wat goals zodat de eindstand op 1-18 uitkwam, maar je kon de vooruitgang zien, goede inzet, buitenom durven te passeren, en bij balverlies proberen te herstellen.

Lennart, Jarno, Jan, Jesse, Jesse-Jan, Wiebe, Fokke, Jitse en Sytse hebben vandaag goed gespeeld en goede vorderingen gemaakt. Volgende week oefenen we nog een keer voor de competitie begint.

Dan ook weer thuis, tegen Veenwouden om 11:15 uur. Komt allen en neem anderen mee om onze jongens te steunen.

©Verslag: Bouke Haarsma.

©Foto´s: Erik Visser.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys