Friese Boys JO12-1 – vv Zwaagwesteinde JO12-1 | 7-2

Op de vierde zaterdag van het voetbalseizoen stond de wedstrijd tegen Voetbalvereniging Zwaagwesteinde op het programma. De strijd was vanaf minuut één zichtbaar en het het was zestig minuten een waar voetbalgevecht. Friese Boys kwam in de eerste helft tweemaal op achterstand, maar wist zich terug te vechten tot een 2-2 ruststand. De goals waren van Amos en Geert-Jan.
Na de rust ging de mooie pot voetbal onverminderd door. Het was duidelijk dat beide partijen geen genoegen namen met een gelijkspel. Het was Friese Boys die al vrij snel door een doelpunt van Ywer het scorebord op 3-2 zette. De voorsprong maakte de wil om te winnen nóg groter. Goed voetbal en een enorme vechtlust zorgde ervoor dat de doelpunten bleven vallen. Paul, Ywer, Thije en Zaya zorgden voor een 7-2 eindstand. Een topprestatie!