Friese Boys JO13-1 in nieuwe kleren door fam. Spoelstra

TWIJZEL- Afgelopen woensdag 14 februari werd Friese Boys JO13-1 voor de bekerwedstrijd tegen Nieuw Roden verblijd met nieuwe trainingstops.

Sponsor Tineke Spoelstra van Thuishuis ´It Boefke´ kon het alleen maar eens zijn met het streven van het de PR-commissie om elke jeugdteam uniform in trainingskleding te krijgen en besloot ook haar steentje hieraan bij te dragen. Hierop reageerden de gebroeders Spoelstra van Gebr. Spoelstra Schilderwerken dat zij er dan voor gingen zorgen dat er bijpassende broeken bij zouden komen. Een fantastisch gebaar van de beide toch al betrokken ouders/sponsoren.

Tineke Spoelstra runt inmiddels al 3 jaar een succesvol kinderdagverblijf met als hoogtepunt de uitverkiezing tot het op één na beste kindercentrum van Friesland bij de Kinderopvang Awards van 2017. Thuishuis ´It Boefke´ heeft vanaf 2015 een fantastisch onderkomen gevonden in het oude politiebureau te Zwaagwesteinde. Ondanks dat dit pand volledig werd gerenoveerd zit de oude politiecel er nog in en werd er toepasselijk gekozen voor de naam Thuishuis ´It Boefke´. Inmiddels werken er 5 goed gekwalificeerde leidsters en kan er opvang geboden worden voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. Opvallend is dat er behalve kinderen uit Zwaagwesteinde ook veel kinderen uit de dorpen rondom Zwaagwesteinde komen. Dit geeft wel aan dat Tineke haar visie, manier van werken en communiceren gewaardeerd word door de klant.

Jan Spoelstra is al jaren betrokken bij Friese Boys als leider en trainer. Gebr. Spoelstra schilderwerken, welke Jan runt met zijn broer Henk  is ook al jaren sponsor van Friese Boys. Eerst als bordsponsor, daarna aangevuld als co-sponsor van de voetbal 3-daagse en dan nu als kledingsponsor. Het geeft wel aan dat dit bedrijf zeer betrokken is bij de club. Qua bedrijf heeft Gebr. Spoelstra schilderwerken bijna geen verdere introductie nodig. Ze hebben in de afgelopen jaren al heel wat particuliere en bedrijfsmatige panden in de regio onder handen genomen. Behalve de hoge kwaliteit en de goede garantie onderscheid het bedrijf zich door de diversiteit aan werkzaamheden welke allemaal onder 1 dak kunnen worden ondergebracht. Schilderwerk, wandafwerking, stucwerk, glaswerk of gevel-impregnering de gebroeders doen het allemaal.

©Foto´s & Verslag: Sponsorcommissie Friese Boys

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys