Friese Boys JO7 ongeslagen

Friese Boys JO-7 sluit, ongeslagen, af met chips en AA in de kantine!
Vandaag stond voor de JO-7 de allerlaatste wedstrijd in toernooi verband op het programma. Herre, Aldert-Jan, Ben, Milan, Mart-Jelke, Jorn & Karst hadden er weer zin in. Helaas was Melle er niet bij, hij zit in het gips! In de mist werd er, zoals we dat de afgelopen weken gewend zijn geraakt, gespeeld tegen Burgum, VVT en De Westereen. De uitslagen logen er weer niet om, 7-0 en 3-0 en nog een keer 3-0.
Tegen Burgum, de Westereen en VVT werden de afgelopen weken heel wat wedstrijdjes gespeeld. De ene keer 4 tegen 4, de andere keer 6 tegen 6. In goed overleg werd gedaan wat haalbaar was voor de ploegen. Zo heeft iedereen met plezier de eerste meters van hun voetbalcarrière kunnen maken!
De boys van JO-7 zijn onder training en leiderschap van Sije, Auke en Daniel erg gegroeid. Er wordt al goed overgespeeld en samengewerkt en hier en daar is er zelfs al een kap & draai actie. Ze gaan ervoor samen en dat is, ook voor het publiek, erg vermakelijk.
We kunnen er niet omheen dat er tijdens deze toernooien niet 1x is verloren!! De zwaarst bevochten strijd eindigde in 0-0, 2 weken geleden, maar voor de rest werd er gewonnen met royale cijfers. Toppers!
Een mooie ervaring voor de boys, die na de herfstvakantie verder zullen gaan als JO-8 in competitieverband. Kunnen ze deze lijn dan doorzetten? We zullen het gaan zien!
Na de penalty’s en het douchen wordt er in de kantine feest gevierd op de overwinningen. De jongens krijgen applaus van hun supporters en smullen van chips en een flesje AA.
Nu eerst vakantie en dan weer aan de bak!
Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Volgende wedstrijd
Friese Boys 1 - Rottevalle 1
Datum: 11-05-2024
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys