Friese Boys JO8-2 boekt vooruitgang

Jo8-2 boekt vooruitgang

Zaterdag 12 september was de eerste thuiswedstrijd van dit jonge, nieuw samengesteld, team. Vorige week reisden we af naar Bergum. Voor de meeste kinderen hun eerste wedstrijd, wat erg spannend was.

Vandaag tijdens de eerste wedstrijd op sportpark de Seadkampe was er veel vooruitgang te zien! Goed overspel, vrijlopen gaat al stukken beter en de bal kwam al veel vaker bij de goal van de tegenstander! De tegenstander SJO Broeksterwâlden hadden maar 5 jongens. Hierdoor speelden we 5 tegen 5 en waren we genoodzaakt om met 3 wissels te spelen.

Tijdens de eerste helft stond Ryan op keep. Door een super goede redding kreeg hij de bal tegen zijn gezicht. Hierdoor raakte hij geblesseerd en heeft Jesse het keepen van Ryan overgenomen. Jesse heeft ook meerdere ballen van de tegenpartij tegengehouden! Na een tijdje op wissel hebben gestaan kon Ryan weer meedoen in het veld.

In het veld werd er erg goed verdedigd door Sven, Marc, Ezra en Mike, ook hebben ze goede passes kunnen geven. Silvan en Willem konden hierdoor het goal van de tegenstander bereiken en waren de keeper te slim af! Willem kon dit kunstje zelfs 2 keer!

Leiders en ouders zijn erg tevreden over de eerste thuiswedstrijd. Ook credits voor Hielke de Graaf die de jongens in korte tijd al veel heeft geleerd.

DUIMPJE OMHOOG VOOR DEZE TOPPERS

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorie├źn zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys