Friese Boys JO8 zaterdag 5 juni 2021

Friese Boys JO8-1 komt net tekort tegen VVT JO8-1
Blije gezichten op de grasmat vandaag, want er mocht eindelijk weer gevoetbald worden. De regen mocht de pret niet drukken. Met Jesse op goal in de eerste helft gingen Dienke, Jorne, Ype, Marc, Mindert en Thymen de strijd aan tegen VVT Twijzelerheide. Jorne opende de score, en VVT wist twee doelpunten te maken in de eerste helft. Ruststand: 1-2
In de tweede helft werd duidelijk dat VVT een klein maatje te groot was. Friese Boys werkte hard en keeper Marc deed mooie reddingen. Ondanks dat Friese Boys nog drie goals (van Jorne, Mindert en Ype) maakte, zette VVT de eindstand op 4-7.
De wedstrijd werd afgesloten met penaltyschieten en iedereen verliet het veld met een glimlach. Mooier kan het na zoveel maanden zonder voetbal op de zaterdag.