Friese Boys JO9-1 door in beker

De tweede ronde in de beker was vandaag een feit. vv ONR JO9-2 was de tegenstander. Vanaf de eerste minuut was Friese Boys goed bij de les. De tactische training van afgelopen week wierp zijn vruchten af. Er werd goed positiespel gespeeld. Al snel in de wedstrijd viel het eerste doelpunt, Paul was de maker. Het goede overspelen van de bal leverde al snel meer op: Ywer, Amos, Zaya en Paul wisten de ruststand op 9-0 te zetten.

In de tweede helft verwisselde Ywer het veld voor de goal en kwam Wynand als verdediger tussen de lijnen. Er werd weer slim gespeeld, Ruben haalde wat trucjes uit de hoge hoed en Tim stond weer zijn mannetje achterin. Hoewel ONR twee keer winst te scoren, zorgden Paul, Zaya en Thije voor de nodige goals voor Friese Boys. Eindstand 17-2 én een ronde door in de beker.