Friese Boys ontvangt bijdrage vanuit Fonds Coöperatief Dividend Rabobank

Voetbalvereniging Friese Boys ontvangt bijdrage vanuit Fonds Coöperatief Dividend Rabobank.

Voetbalvereniging Friese Boys heeft een bijdrage gekregen vanuit het Fonds Coöperatief Dividend van Rabobank Drachten Friesland Oost. De bijdrage wordt ingezet voor de verbouwing en renovatie van de voetbalkantine.

De kantine van de voetbalkantine voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en daarnaast wordt getracht in de toekomst veel kosten te besparen door de kantine energiezuiniger te maken. Het doel van de voetbalvereniging is om de kantine multifunctioneel in te zetten voor de inwoners van Kollumerzwaag.

“Wij zijn erg blij met de steun die we krijgen van de Rabobank.”, aldus Jan Kempenaar  en penningmeester van de voetbalvereniging.

Het Fonds Coöperatief Dividend van Rabobank Drachten Friesland Oost is er voor lokale maatschappelijke initiatieven die de leefbaarheid in de omgeving vergroten. Leden van de ledenraad van de bank beslissen over de aanvragen. Het Fonds Coöperatief Dividend is een vorm van dividend waarmee een deel van de nettowinst van de bank ter beschikking wordt gesteld aan veelal maatschappelijke doelen.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys