Geslaagd Sinterklaasfeest Friese Boys

KOLLUMERZWAAG – Vrijdag 2 december kwam Sinterklaas met zijn twee Pieten naar de kantine van Friese Boys. De kantine was al mooi versierd met kleurplaten.

De kinderen zongen uit volle borst “Sinterklaasje kom maar binnen”. Sinterklaas wist de kantine hierdoor makkelijk te vinden. Één Piet was erg verdrietig, hij was vandaag gezakt voor zijn rekendiploma. Dit deed hem heel veel pijn.

Tellen kunnen de jonge voetballers van Friese Boys maar al te goed. Al die doelpunten moeten natuurlijk wel bijgehouden worden. Er werden diverse spelletjes bedacht waarbij Piet steeds moest tellen, zou hij zijn rekendiploma alsnog kunnen halen?

Tussendoor was er ook tijd voor het grote boek. Sinterklaas wist veel over jong voetballend Kollumerzwaag. Hierin stond ook beschreven wie de winnaars waren van de kleurplaatwedstrijd. Er waren zoveel mooie kleurplaten, waardoor Sint voor driejongens een prijsje had meegenomen. De prijswinnaars zijn geworden: Siebren, PiterTeijs en Gaele.

Aan het einde van het feest kregen alle kinderen een cadeautje. Daarbij kregen alle kinderen nog een 75-jarig jubileum tasje met hun naam erop, met dank aan fotocadeau.

Foto’s gemaakt en beschikbaar gesteld door Sake Beerstra

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys