Geslaagde online nieuwjaarsbingo

Ondanks moeizame start toch een geslaagde online bingo bij Friese Boys
Namens het bestuur willen we  eerst onze excuses aanbieden voor de problematische start die we hadden.
We zouden beginnen met de nieuwjaarstoespraken, deze hadden we van tevoren opgenomen. Achteraf bleek dat dit bestand te groot was waardoor het via de stream niet goed verstuurd kon worden. Toespraken zullen we later online zetten op Facebook en onze website.
De eerste ronde van de bingo ging ook niet vlekkeloos dit had te maken met een internetkabel. Heinze Luimstra, onze technicus kon dit probleem gelukkig oplossen. Vanaf ronde 2 ging het een stuk sneller en beter. Voor ons was het de eerste keer dat we een online bingo organiseerden en was het ook afwachten en nieuw hoe alles ging verlopen. Al met al zijn wij zeer tevreden en dit blijkt ook uit de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen. Er zijn zaken die beter of anders kunnen en daar zullen wij in de toekomst dan ook naar kijken want wij gaan dit zeker herhalen.
Het bestuur wil alle deelnemers bedanken voor hun deelname en geduld, de bingocommissie bedanken voor hun inzet en de sponsoren bedanken voor de financiële bijdrage. In totaal deden er 272 personen mee en met het sponsorgeld levert dit ons ruim 4.000,- euro op. Wij zijn hier heel blij mee. De opbrengst is een behoorlijke steen die zal bijdragen aan onze toekomstplannen bij Friese Boys.
De uitslag van de verloting, die als extra was toegevoegd, staat hieronder tussen de foto’s.
Met vriendelijke voetbalgroet,
Het bestuur van Friese Boys
Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys