Geslaagde sponsoravond bij Friese Boys zaterdag 22 juni 2019

Maar liefst 60 verschillende bedrijven waren aanwezig op de sponsoravond van Friese Boys. Hierdoor was de onlangs verbouwde kantine van Friese Boys met rond de 100 personen zeer goed gevuld. Het nieuwe meubilair,  wat deze week is geleverd door de Jong Kantoormeubilair uit Dokkum, werd bijzonder gewaardeerd.

De aftrap was voor voorzitter Albert van Seggeren. Albert benoemde hoe waardevol sponsoren en vrijwilligers zijn voor een vereniging. Friese Boys wil nóg meer de verbinding zoeken met de sponsoren, deze avond is hier een mooi voorbeeld van. Voordat het buffet geopend werd hield TC-lid Theo Beerda nog een interessant verhaal over het nieuwe jeugdplan bij Friese Boys. Er is veel geïnvesteerd in materiaal, trainers, de VTON-app en in het aanstellen van een hoofd jeugd opleidingen. Deze investeringen zouden niet gemaakt  kunnen worden zonder de steun van de sponsoren.

Het voorprogramma werd afgesloten met de officiële ondertekening van de nieuwe goudsponsoren. Mient Mulder Cateringservice, Houthandel van der Wal, Bar dancing Paradiso, FL-montage, Barkmeijer, PTH, Muta BV, Hendrik de Vries hout&montage en Lindona tekenden het 3-jarige contract ‘live’ in de kantine.

Kort voor de wedstrijd oud Friese Boys – oud FC Groningen konden de aanwezigen nog genieten van een uitgebreid buffet. Dit buffet werd verzorgd door één van de nieuwe goudsponsoren Mient Mulder Cateringservice.   De avond werd sfeervol afgesloten met muziek van Johnny de Vries.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys