Gezellige reünie bij Friese Boys

Geslaagde reünie bij Friese Boys

Na de start op 1 augustus van Friese Boys 75 jaar met Riemer van der Velde werd er vandaag een reünie gehouden voor 65+. Jan Top sr was de drijvende kracht en na vele contacten waren er ongeveer 60 (oud) leden en aanhang aanwezig.

Jan Kempenaar heette om 15.45 uur namens de jubileumcommissie een ieder van harte welkom. Er werd begonnen met 1 minuut stilte voor Alice Machiela-Koster, Feike Henstra en Jaring Hiemstra. Daarna konden de oude bekenden bijpraten en kwamen de oude verhalen weer naar boven, de fotoboeken en de foto’s aan de wand hielpen daarin mee.

Er werd daarna buiten spelletjes gespeeld waaronder een grote sjoelbak en voetbalspellen. Na enige zweetdruppeltjes was het tijd voor een borreltje en een buffet klaar gemaakt door Mient Mulder.

Freddy Nauta en zijn vrouw Wieke zorgden daarna voor de muzikale omlijsting. De jubileumcommissie kan terugkijken op een geslaagde reünie en maakt zich op voor het volgende evenement op vrijdag 23 september 2022. Er wordt dan een sponsoravond georganiseerd met als gast oud profvoetballer, voetbaltrainer, assistent van Feyenoord, John de Wolf.

Foto’s zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Sake Beerstra

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys