GSVV JO10 – Friese Boys JO10 zaterdag 25-9-2021

Vandaag moesten de dames en heren van Friese Boys naar GSVV in Gerkesklooster. Ondanks burendag waren we toch allemaal weer enthousiast aanwezig. Naar wat inschoppen kwam het startsignaal van de scheidsrechter. Helaas kwamen we al snel op een 1-0 achterstand. De verdediging en de keeper hadden het erg druk. Want al snel volgde de 2-0. Vol vuur gingen we naar de andere kant. Toch proberen zelf te scoren. Met een ferme knal scoot Pieter helaas over de Goal heen. Snel volgde 3-0 en ook helaas de 4-0. Gelukkig nog net voor de pauze kwamen op een 4-1 van Youri! Wat een goal!
In de pauze kwam er ranja en een flinke toespraak van de coaches! En dat hielp. Net na de aftrap scoorde Pieter de 4-2! Het publiek ging uit z’n dak. Fedde hield heel knap nog een paar ballen tegen maar GSVV maakte geen kans meer! Pieter scoorde nog even de 4-3! Toen volgde het fluitsignaal.
Na kort beraad tussen de coaches en de scheids werd de laatste goal van GSVV afgekeurd en gingen we met een gelijkspel naar huis 3-3! Iedereen tevreden!
Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys