Hoveniersbedrijf P. de Boer schenkt Friese Boys JO11-2 trainingspakken

Hoveniersbedrijf P. de Boer steekt Friese Boys JO11-2 in nieuwe trainingspakken

KOLLUMERZWAAG- Nadat de sponsorcommissie bekend had gemaakt dat ze alle jeugd van Friese Boys in nieuwe trainingspakken wilden steken was Pieter de Boer vlot met zijn toezegging. Behalve dat hij 2 zonen heeft spelen bij Friese Boys is hij een voorstander van een stukje professionalisering en uitstraling binnen de club.

Hoveniersbedrijf de Boer is al jaren dé hovenier voor tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg in de Kollumerzwaag en omgeving. Naast een sterke prijs/kwaliteit verhouding wordt Pieter geroemd om zijn persoonlijke benadering en het nakomen van afspraken. Iedereen heeft vandaag de dag een drukke agenda en wat is er dan lekkerder dan dat de volledige aanpak van je tuin door één bedrijf word geregeld. Vandaar ook de bekende slogan ‘Een tuinzorg minder..’ Dit alles in goed overleg met de klant en tegen een scherp tarief.

©Foto´s & Verslag: Sponsorcommissie Friese Boys

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Volgende wedstrijd
Friese Boys 1 - De Sweach 1
Datum: 04-05-2019
Wijzigingen en afgelastingen
  • Donderdag 18 april speelt Friese Boys JO12 tegen Harkemase Boys JO12 thuis een oefenwedstrijd om 18.45 uur. Zaterdag 20 april wordt de wedstrijd van Friese Boys Mo13-1 verplaatst.
Webshop
Webshop Friese Boys
Agenda
  • 06 meiVergadering jeugdbestuur
  • 13 meiVergadering hoofdbestuur
  • 03 junVergadering jeugdbestuur
  • 08 junFamiliedag Friese Boys
  • 15 junStapperstoernooi
Volledige agenda