John de Wolf naar jubilerend Friese Boys

In het kader van het 75-jarige bestaan zijn er al verschillende activiteiten georganiseerd. Na de aftrap van het jubileumjaar met Riemer van der Velde, de familiedag en een grote Reünie volgen er nog diverse activiteiten als een vrijwilligersavond en de wedstrijd tussen oud Friese Boys en oud Cambuur.

Vrijdagavond werd er een sponsoravond georganiseerd door de PR en de Jubileumcommissie voor de meer dan 150 sponsoren van Friese Boys.  In samenwerking met Eddie van der Ley werd niemand minder dan John de Wolf als gastspreker binnengehaald. Voordat ‘Het beest van Rotterdam’ de sponsoren toesprak kon er worden genoten van het uitgebreide buffet van de minstens zo bekende Mient Mulder.

Na het landskampioenschap in 1993, de Johan Cruijff schaal, drie nationale bekers en een buitenlands avontuur in Engeland begon de Wolf aan zijn trainerscarrière. Dat de hedendaagse assistent-trainer van Feyenoord weet wat er nodig is om te slagen in de voetbalwereld wel al snel duidelijk. De misschien niet meest getalenteerde voetballer wist deze avond op inspirerende wijze te vertellen dat doorzettingsvermogen en de absolute wil om te slagen minsten even belangrijk is dan alleen talent.  Steekwoorden als leiderschap, doorzettingsvermogen en teambelang zijn woorden die zowel in de sport als in het bedrijfsleven gelden. Zo werd er een mooie brug geslagen naar de ondernemers in de zaal.

Nadat John de Wolf en alle aanwezige sponsoren hun bedankje hadden ontvangen kon er begonnen worden met de derde helft, een verloting en live muziek van Turbo M en Gina.

Verslag: Erik Visser

Foto’s: Sake Beerstra

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys