26 oktober KEEPERSDAG DOKKUM 4de editie

Beste keepers, trainers en ouders,

Ook dit jaar weer! De vierde editie van de Keepersdag in Dokkum. Net als voorgaande jaren vindt deze keepersdag plaats op de velden van CSV BeQuick. De keepersdag zal gehouden worden op donderdag 26 oktober onder begeleiding van Arno van Zwam (oud keeperstrainer van ADO Den Haag, NAC, Al Shabab en Oranje).

Ook nu wordt de dag weer opgesplitst in twee delen, om zo de dag geslaagd te laten verlopen en iedereen te voorzien van voldoende begeleiding. In de ochtend zal training gegeven worden aan de E’s, F’s, H’s en in de middag zal er training gegeven worden aan de A’s, de B’s, de C’s en de D’s. Ook de dames zijn uiteraard welkom om bij het middag programma aan te sluiten. Zie draaiboek:

 

Groep 1 (H’s t/m D’s):

 

Ontvangst: 08.30 – 09.30 uur

Omkleden: tot – 09.45 uur

Training: 10.00 – 11.30 uur

Broodje + drinken door ons aangeboden: 11.30 – 11.45 uur 

Demo: 11.45 – 12.15 uur

Uitreiking certificaten + goodiebag: 12.30 – 13.00 uur 

 

Einde ochtend programma: 13.00 uur

 

 

Groep 2 (C’s t/m A’s):

 

Ontvangst: 13.30 -14.00  uur

Omkleden: tot – 14.15 uur

Training: 14.30 -16.00  uur

Broodje + drinken door ons aangeboden: 16.00 – 16.15 uur 

Demo: 16.15 -16.45  uur

Uitreiking certificaten + goodiebag: 17.00 – 17.30 uur

 

Einde middag programma: 17.30 uur

 

Dit jaar zullen er weer verschillende prof keepers aanwezig zijn voor de nodige tips en voor de demonstratie die na afloop gegeven wordt. De namen van deze keepers zullen via onze Facebook pagina bekend gemaakt worden. Mis dit niet en volg ons: Keepersdag Dokkum.

De inschrijfkosten bedragen ook dit jaar weer 7,50 euro per keeper en worden bij ontvangst geïnd. Ook zal de keeper bij ontvangst verteld worden in welke groep hij of zij mee zal trainen. Voor de deelnemers aan de keepersdag is een consumptie voor in de pauze georganiseerd. Er zal dit jaar ook weer een stand aanwezig zijn met de keepershandschoenen van Tim Krul (PEAK).

Aanmelden kan vanaf vandaag via de mail. Graag hierbij de naam, de leeftijd, de club en het team waar de keeper in speelt vermelden. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 24 oktober.

Wij kijken uit naar een geslaagde keepersdag. Ouders, trainers en geïnteresseerde zijn ook altijd van harte welkom om mee te genieten van deze sportieve dag.

 

Tot 26 oktober!

 

Voor één ieder die zich afgelopen jaar afvroeg wat bedoelt wordt met KeepTotal onderaan de mail: KeepTotal is een organisatie welke zich focust op het keepersspel. De organisatie achter KeepTotal is dezelfde organisatie als die van de Keepersdag Dokkum, waarbij ondervonden is dat er een breed aspect aan kennis is omtrent het keepen, maar een gebrek aan houvast en hulpmiddelen. De organisatie van de Keepersdag Dokkum is hierop ingegaan door leeftijdsspecifieke leerplannen online aan te bieden, welke verenigingen en trainers getoond worden door middel van video’s, tekst en animatie. Deze leerplannen zijn methodische opgebouwd vanuit de kennis van Arno van Zwam. Dit geheel versterken wij door het aanbieden van keepersdagen en clinics op locatie bij verenigingen. Mocht u als vereniging graag meer willen weten over ons aanbod en hoe wij kunnen helpen de kwaliteit en het plezier van het keepen binnen de vereniging te stimuleren, neemt u dan contact met ons op (info@keeptotal.nl en/of +316 132 626 69). 

met sportieve groet,

Arno van Zwam,

Elise van der Linde

Keepersdag Dokkum

KeepTotal

info@keeptotal.nl

www.keeptotal.nl

06-10507489

06-13262669

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys