Loting Allert Pol 5 tegen 5 Toernooi bekend

GERKESKLOOSTER-STROOBOS – De voorbereidingen van het Allert Pol 5 tegen 5 Toernooi zijn in volle gang. Inmiddels is de loting gedaan en weten de teams uit de regio tegen wie ze het moeten opnemen in de voorronden.

De voorronden worden op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni gespeeld op sportpark ’t Kleaster in Gerkesklooster-Stoobos. De winnaars stromen door naar de finaleavond op vrijdag 3 juni.

In totaal doen twintig teams mee aan het, inmiddels traditionele en spannende toernooi. Op de eerste avond (dinsdag 31 mei) treden SC Twijzel, Opende, Kollum, Harkemase Boys en gastheer GSVV aan in poule A. In poule B spelen dezelfde avond Oostergo, Harkema-Opeinde, Friese Boys, Surhuisterveen  en Buitenpost.

Op de woensdagavond maken De Lauwers, Rottevalle, ’t Fean ’58, ASC  en Zwaagwesteinde het onderling uit in poule C. WTOC, SC Kootstertille, VIOD, Fc. Grootegast en SC Veenwouden beslissen dezelfde avond wie er uit poule D doorstroomt naar de finale.

De eerste elftallen van deze verenigingen spelen dit toernooi op een compact veld met daaromheen ballenjongens. Zo zit er altijd volop tempo in de wedstrijden wat weer zorgt voor veel actie en doelpunten, aldus de organisatie van het toernooi. De organisatie ligt in handen van voetbalvereniging GSVV uit Gerkesklooster.

Hoofdsponsor is Allert Pol Fysiotherapie uit Buitenpost & Leeuwarden. Hij stelt prijzen, met een totale waarde van duizend euro, beschikbaar. ,,Naast de sportieve eer een heel goede reden voor de teams om extra strijd te leveren.”  Op de website van hoofdsponsor Allert Pol Fysiotherapie staan de poule-indeling en het programma van alle drie speelavonden. Voor meer informatie over het Allert Pol 5×5 Toernooi 2016: www.allertpol.nl of www.gsvv.nl.

Graag tot ziens op Sportpark ’t Kleaster te Gerkesklooster voor het Allert Pol 5×5 Toernooi 2016!

 

 

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys