Martin Brandsma nieuwe trainer Friese Boys, Minse Walda verlengt contract

 

Martin Brandsma nieuwe trainer v.v. Friese Boys

De huidige hoofdtrainer van Friese Boys, Jaap Visser, stopt aan het einde aan het seizoen 2018-2019. De technische commissie is in gezamenlijk overleg met het bestuur en spelers op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Er zijn gesprekken gevoerd met een aantal potentiele kandidaten. Na deze gesprekken is unaniem besloten om Martin Brandsma uit Augustinusga aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer van Friese Boys. Martin Brandsma is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van v.v. De Sweach uit Beetsterzwaag. Martin Brandsma gaat in eerste instantie voor 1 jaar aan de slag als trainer bij de ploeg uit Kollumerzwaag.

Martin Brandsma is geen onbekende in deze omgeving, hij was eerder trainer van Kootstertille, WTOC, ASC.

Martin Brandsma

Minse Walda verlengt contract als trainer tweede elftal

Met de huidige trainer van het tweede elftal is overeenstemming bereikt over verlenging van zijn contract. Dit betekent dat Minse Walda ook in het seizoen 2019-2020 de trainingen en begeleiding van het tweede elftal zal verzorgen.

Het bestuur van Friese Boys is heel tevreden dat met het aantrekken van Martin Brandsma en de verlenging van het contract van Minse Walda de technische begeleiding voor de twee hoogste elftallen van de vereniging voor het volgend seizoen is afgerond.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorie├źn zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys