Nieuw shirts voor Friese Boys JO12-1

Om de jongens van de JO12-1 van nieuwe wedstrijdshirts te voorzien werden de handen ineen geslagen. Hinke Haar Stijl en FL-Montage zorgden er gezamenlijk voor dat dit team hun weg naar het kampioenschap konden hervatten in nieuwe shirts.

Hinke Haar Stijl is een jong, nieuw en moderne kapsalon welke gevestigd is op het industrieterrein te Kollumerzwaag. Hinke probeert constant de beste service te bieden en geeft inspirerende ideeën aan haar klanten. Met haar ervaring,  up-to-date vakkennis en de sterke producten waar ze mee werkt is Hinke Haar Stijl zeker een bezoekje waard. Kijk ook eens op www.hinkehaarstijl.nl voor meer informatie over onze sponsor Hinke Haar Stijl.

FL-Montage is het bedrijf van Tjitze van der Land en Wesley Feenstra. Dit bedrijf is al een aantal jaar actief. Behalve de grotere nieuwbouwprojecten heeft FL-Montage ook al heel wat particulieren voorzien van kunststofkozijnen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, hebben een lange levensduur en zijn inbraak werend. Waar de kozijnen voorheen nog wel eens als ‘kil en steriel’ werden gezien zijn de nieuwe modellen niet van echt hout te onderscheiden. FL-Montage levert en monteert hoogwaardige kozijnen tegen concurrerende prijzen.

©Foto´s & Verslag: Sponsorcommissie Friese Boys

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys