Nieuwe coachjassen voor leiders en trainers

Houthandel Barkmeijer en Houtbouw G. van der Wal laten Friese Boys niet in de kou staan

 

Nu de temperaturen toch echt beginnen te dalen was het voor menig leider en trainer van Friese Boys toch wel ‘bikkelen’ met hun windjacks aan de zijlijn. Om toch eenheid en herkenbaarheid te blijven uitdragen is er op zoek gegaan naar sponsoren voor de aanschaf van warme coachjassen. We zijn als club dan ook zeer dankbaar dat onze toch al zeer actieve sponsoren Houthandel Barkmeijer en Houtbouw Van der Wal dit mogelijk hebben gemaakt.

Houthandel Barkmeijer www.barkmeijerbv.nl  is een familiebedrijf welke nooit zal bezuinigen op kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is dat al het naaldhout word geleverd onder KOMO-keur. Dit betekend dat het gesorteerde hout voldoet aan de hoge eisen voor constructief of niet-constructief gebruik. Dus bent u, naast persoonlijk contact en servicegerichtheid, op zoek naar een bedrijf welke kwalitatief hoogwaardig hout, plaatmateriaal, isolatie of deuren kan leveren dan bent u bij Houthandel Barkmeijer aan het goede adres.

Houtbouw G. van der Wal www.houtbouwgvanderwal.nl is een gespecialiseerd houtbouwbedrijf met als passende slogan “Hou’t bij Hout!”. Behalve dat ze gebruik maken van kwalitatief en duurzaam hout werken ze met vakbekwaam personeel welke elk bouwwerk tot in detail afwerken. Heeft u zelf een ontwerp gemaakt en wilt u dit zelf gaan bouwen? Geen enkel probleem, houtbouw G. van der Wal luistert naar uw ideeën en geeft u graag een vrijblijvende offerte.  Dus bent u op zoek naar een nieuw tuinhuis, garage, carport, overkapping, berging, aanbouw of dierenverblijf loopt u dan eens binnen bij onze gastvrije en meedenkende sponsor.

Komende donderdag (23 november) morgen dus!!!  kunnen de leiders en trainers van Friese Boys de jassen vanaf 19:30 uur ophalen uit de kantine.

                 

 

 

 

© Foto´s & Verslag: Sponsorcommissie Friese Boys

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys