Nieuwe hoofdsponsor Friese Boys

Friese Boys presenteert met trots nieuwe hoofdsponsor Jumbo Kollum

Het bestuur en de sponsorcommissie zijn zeer trots dat ze met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdsponsor mogen presenteren: supermarkt Jumbo Kollum. Een passende sponsor gezien de vele overeenkomsten met Friese Boys.

Diep geworteld in de regio, succesvol en toch nog altijd op zoek naar verbetering. Dat Friese Boys de laatste jaren niet altijd succesvol is geweest hoeft niet nadelig te zijn volgens eigenaar Harm de Hoop: “Soms moet je één stap terug doen om er vervolgens twee vooruit te kunnen zetten”. Na bemiddeling van Wietse van der Beek is er eind 2017 een eerste gesprek geweest tussen de sponsorcommissie en Harm de Hoop wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een 5-jarige overeenkomst als hoofdsponsor van Friese Boys.

Behalve dat Friese Boys er op dit moment qua jeugdleden, toekomstvisie en voetbalaccommodatie prima voorstaat komt er ook een stukje gevoel bij kijken, aldus Harm. “Ik houd wel van de no-nonsens mentaliteit binnen de club, de mensen zijn vriendelijk en het is er goed vertoeven”.  Omdat veel inwoners van Kollumerzwaag wekelijks de boodschappen halen bij de Jumbo in Kollum vindt Harm dat hij ook wat terug moet doen voor zijn klanten.

Naast het hoofdsponsorschap bij Friese boys is er ook nog het jeugd-hoofdsponsorschap bij vv Kollum. Behalve dat de eerste selectie volledig in nieuwe kleding wordt gestoken worden ook de jeugd, supporters en ouders niet vergeten. Eén keer per jaar wordt er een Jumbo Kollum familiedag georganiseerd voor iedereen die iets met de club heeft.

 

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys