Nieuwe trainingspakken Friese Boys JO15

KOLLUMERZWAAG – Tijdens de heren 35+ en dames 30+ competitieronde bij Friese Boys is er op initiatief van de PR-Commissie een verloting georganiseerd. Het idee was om met de winst hiervan een bedrag vrij te maken voor de aanschaf van trainingspakken. Dankzij de hulp van verschillende sponsoren was dit voor de meeste jeugdteams al gerealiseerd, als laatste was in deze serie het team van de JO15.

Met veel hulp van leden van de supportersvereniging en de spelers van de VR30+ is er een prachtig bedrag binnengehaald om de aanschaf van de trainingspakken te kunnen bekostigen. Als dank voor de hulp en de jaarlijkse activiteiten die de supportersvereniging organiseert (clinic voor vrouwen/meiden, vis en dartwedstrijd, FIFA-toernooi, Sinterklaasfeest, supportersfeest enz.) is er besloten om de pakken te voorzien van hun logo.

Ondanks dat de contributie nog geen € 1 per maand bedraagt en alle jeugd (lid of geen lid) kosteloos mee mag doen aan al deze activiteiten is nog niet iedereen lid. Via de website kunt u alsnog lid worden. Vergeten?…het logo op de rug van de JO15 herinnert u er vast nog wel een aantal keer aan.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys