Verslag oefenwedstrijd Harkema Opeinde 1 – Friese Boys 1

Zaterdagmiddag werd er om 16.30 uur afgetrapt tegen Harkema Opeinde op het kunstgrasveld in Harkema. Aan het spel van beide ploegen was te zien dat dit de eerste wedstrijd na de winterstop was. Veel foute passes  en misverstanden aan beide kanten. Halverwege de eerste helft nam Harkema Opeinde de leiding. In het 16-meter gebied werd een verdediger van Friese Boys uitgekapt en de bal werd in de verre hoek geschoten. Friese Boys kwam wel wat beter in zijn spel maar grote kansen leverde dat niet op.

De tweede helft, waarin voor Friese Boys veel wisselspelers in het veld kwamen, hetzelfde spelbeeld. Veel balverlies aan beide kanten.  Halverwege de tweede helft kwam Friese Boys op gelijke hoogte. Sander legde de bal klaar voor Pier die beheerst scoorde. Vlak voor tijd kreeg Friese Boys een vrije trap. Rienk bracht de bal goed voor het doel waar Sander de bal achter de doelman van Harkema Opeinde kopte. Eindstand 1-2