Poiesz actie Friese Boys 18 maart 2016

Friese Boys in actie!                                    Kollumerzwaag, 20 maart 2016

Afgelopen vrijdag, 18 maart, hebben de jeugd, ouders en overige vrijwilligers van voetbalvereniging De Friese Boys zich geweldig goed ingezet tijdens de koekactie.

Van elk team waren veel spelers, ouders en leiding aanwezig om de 700 pakken koeken huis aan huis te verkopen!

IMG_2908 IMG_2907

De verkoop ging geweldig. Na afloop was er voor alle kids en helpers patat en fris in de kantine! Voor veel kids was dit een leuke happening. Niet alleen het verkopen van de koeken was belangrijk maar ook de saamhorigheid was geweldig.

Op de zaterdag is de rest van de koeken verkocht. Voor Friese Boys brengt dit niet alleen extra geld op maar ook extra Poiesz-munten! Alleen voor de aankoop van de koeken ontving Friese Boys al 10.500 munten voor de Jeugd Sponsor actie.

Op zaterdag 19 maart jl kregen onze jeugdleden en vrijwilligers de kans om in de Poiesz supermarkt in De Westereen zoveel mogelijk munten op te halen door het organiseren van een activiteit. Helaas was toen de inzetbaarheid van de vrijwilligers wat moeilijk. Weinig animo voor deze actie van ouders en overige vrijwilligers.

We hadden deze dag de opdracht om weer zoveel mogelijk koeken te verkopen. Maar halverwege de morgen waren de gevulde koeken al op! Toen bood de Poiesz ons andere koeken aan waar we hetzelfde aantal munten bij verkoop voor kregen.

We hadden ook een raad-actie; de mensen konden raden hoe groot in cm de aanwezige bal was. De omtrek van de bal bedroeg 234,5 cm. De winnaar had een omtrek van 235 cm geschat. De prijs, een paasmand, is gewonnen door een inwoner van Kollumerzwaag. Deze deelnemer heeft te kennen gegeven niet met naam genoemd te worden.

IMG_2940

We willen een ieder hartelijk bedanken die aan deze actie heeft mee gedaan. Speciaal noemen we nog even: leden jeugdbestuur, Jan Spoelstra, Auke Ebbing en zoon, Jan Peter Boorsma, Marten Pilot, Arjan Pilot, Hendrik Spoelstra en Jarnik v/d Veen.

Allen hartelijk dank voor jullie inzet!

Werkgroep Poiesz-actie Friese Boys

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys