Rabobank Clubsupport – Stem op onze club!

Friese Boys doet mee aan Rabobank clubsupport, waarbij elke stem een bedrag oplevert. Wij proberen daarom zoveel mogelijk stemmen te halen. Elk lid van de Rabobank heeft 3 stemmen die uitgedeeld kunnen worden aan verenigingen. Uiteraard gaat je eerste stem naar jouw vereniging of instantie. Daarna heb je nog twee reststemmen die kun je schenken aan anderen verenigingen/instanties. Stemmen kan tot en met 26 september via de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen
Het onder de aandacht brengen van deze actie gaat net zoals bij de actie van het mooiste logo van Friesland. Deel dit bericht zoveel/vaak mogelijk via Facebook, WhatsApp aan al jouw vrienden en vraag alle bekenden om op Friese Boys te stemmen. Vorig jaar hadden we hierdoor maar liefst 133 stemmen.
Ons mooie sportpark is in de zomermaanden opgeknapt met nieuwe afrastering, bestrating en dug-outs. Met de opbrengst van de Rabobank Clubsupport willen we een gedeelte van de kosten dekken.
Let op! Er is één voorwaarde om te stemmen:
Je moet lid van de Rabobank zijn, ben je geen lid dan kun je via de Rabobank een gratis lidmaatschap aanvragen. Voordeel is dat de leden van de Rabobank het gehele jaar gebruik kan maken van leden voordeelacties.
Alvast bedankt voor het stemmen, delen.
Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Volgende wedstrijd
Friese Boys 1 - Anjum 1
Datum: 07-10-2023
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden januari tot 1 juli 2023
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys