Regiocup Friese Boys 5 juni 2021

Regio-cup wedstrijden voor de jeugd

Eindelijk was het weer zo ver de jeugd kon weer voetballen. Bij sportclub Friese Boys in Kollumerzwaag werd er weer volop gevoetbald. Naar aanleiding van de aangepaste corona-maat regelen heeft de KNVB het programma gepresenteerd voor de regio-cup wedstrijden. Deze wedstrijden zijn voor de JO/MO17 en jonger. Zaterdag 5 juni 2021 werden de eerste wedstrijden gespeeld bij Friese Boys.

Friese Boys JO17-1 – Buitenpost JO17-2 uitslag: 4-1

Friese Boys JO15  – Grijpskerk JO15 uitslag:  0-7

Friese Boys MO15  – ONT MO15  eindstand 0-0  Friese Boys wint met penaltyschieten.

Friese Boys JO13 – VVT JO13  uitslag: 5 – 0

Friese boys JO 9 – Birdaard JO9  uitslag: 8-6

Friese Boys JO 11-2 -Buitenpost JO11-2 uitslag: 8 – 8

Jo11-2 in aktie tegen VV Buitenpost
Wat een spannende wedstrijd. En wat was het lekker om eindelijk weer een wedstrijd te spelen, maar aan het eind ook wel zwaar…
4-2 in rust en net voor het fluitsignaal werd het 8-8 gelijk spel. Een monsterachtige 2e helft, vooral de laatste 3 minuten…

Friese Boys JO8 -VVT JO 8 uitslag : 4 -7

Natuurlijk gelden de basis corona-regels.  De kleedkamers waren open en de douches mogen ook worden gebruikt. Er mocht  geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden.