Reinder Bosma 70 jaar lid

Friese Boys bestaat dit jaar 75 jaar en Reinder Bosma is al 70 jaar lid. Op acht jarige leeftijd is Reinder lid geworden van Friese Boys. Via de jeugd kwam Reinder op een gegeven moment in het eerste elftal van Friese Boys hier heeft hij jaren in gespeeld en veel doelpunten gescoord. Na dit tijdperk is Reinder afgegleden naar de rest senioren. Reinder heeft nog jaren in Friese Boys 5 gespeeld.

Friese Boys is enorm trots op Reinder. Reinder is nog zeer actief bij Friese Boys. Op zaterdag nog regelmatig een wedstrijd fluiten. Reinder is de man die de lijnen bij Friese Boys uitzet dan wel letterlijk. Op vrijdagochtend zet Reinder de lijnen op de Velden. Omdat Reinder nu 70 jaar lid is van Friese Boys werd hij door voorzitter Django Damsma in de bloemetjes gezet. Tevens kreeg Reinder een cadeau bon. Mooi was dat Reinder zijn vrouw Joke aanwezig was, Joke zien we niet zo vaak op het voetbalveld.

Namens de vrijdagochtend ploeg nam Eppie Klaver het woord even. Eppie memoreerde aan het feit dan Jan Top de persoon die alles in beweging heeft gezet. Eppie vertelde dat ze als groep ook vaak te fietsen zijn en dat Reinder dit doet op zachte banden en daarom al een fietspomp van de groep had gekregen. Eppie was ook vol lof Reinder en bedankt hem voor al zijn werkzaamheden voor Friese Boys. Namens de vrijdagochtendploeg overhandigende  Eppie aan Reinder nog een mooi aandenken voor zijn 70 jarig lidmaatschap.

Het was lekker druk in de kantine mede door de mooie overwinning van Friese Boys 1 op Ternaard 1. Friese Boys is op weg om de doelstelling handhaving al zeer vroeg te realiseren. Volgende week speelt Friese Boys in en tegen FC Birdaard waar voormalig trainer Martin Brandsma nu trainer is. Friese Boys rekent weer op veel steun uit Kollumerzwaag.

 

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Volgende wedstrijd
Friese Boys 1 - Rottevalle 1
Datum: 11-05-2024
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys