Rietdekkersbedrijf Alting sponsort de JO9-1 van Friese Boys

KOLLUMERZWAAG- Behalve ondernemer is Andries Alting ook sponsor, speler van de 35+ en leider van de JO11-2 waar zoon Hielke tevens speler van is. De sponsorcommissie was dan ook blij verrast met de toezegging dat we hier het trainingspakkensponsorschap van de JO9-1 aan mochten toevoegen.

Rietdekkersbedrijf Alting is al meer dan 30 jaar een begrip in Fryslân. Van vader op zoon staat er inmiddels een prachtig bedrijf aan de Foarwei in Kollumerzwaag. Het bedrijf werkt met meerdere ploegen en beschikt over eigen groot materiaal. Hierdoor kunnen er zelfstandig grotere projecten worden aangenomen zonder dat ze afhankelijk hoeven te zijn van externe partijen.

Van het dekken van een traditioneel- of schroefdak tot het leggen van het nieuwe en innovatieve Nova riet. Rietdekkersbedrijf Alting staat voor vakbekwaamheid, betrokkenheid en beschikt over de benodigde ervaring. Daarnaast is het bedrijf een expert in het onderhoud. Het onderhoud is enorm belangrijk voor de levensduur en de luxe uitstraling van het rieten dak. Het bedrijf heeft hier de juiste machines en middelen voor en biedt een vrijblijvende en gratis dak inspectie aan. Op deze manier weet de klant meteen in welke staat het dak verkeert en wat er eventueel voor onderhoud aan zit te komen.

Voor meer info: www.altingrietdekkers.nl

©Foto´s & Verslag: Sponsorcommissie Friese Boys

Hoofdsponsor
JUM_fc_slogan kopie
Volgende wedstrijd
Friese Boys 1 - Eastermar 1
Datum: 23-03-2019
Wijzigingen en afgelastingen
Webshop
Webshop Friese Boys
Agenda
  • 01 aprVergadering jeugdbestuur
  • 08 aprVergadering hoofdbestuur
  • 11 aprOverleg hoofdbestuur, jeu..
  • 17 aprOverleg jeugdleiders
  • 06 meiVergadering jeugdbestuur
Volledige agenda