Geslaagd pietenfeest bij Friese Boys

Zwarte piet haalt trainersdiploma bij Friese Boys,

Vrijdag 3 december kregen de jongste teams van Friese Boys bezoek van twee pieten.

Sinterklaas had d.m.v. een brief laten weten dat hij zelf niet aanwezig kon zijn en dat hij twee pieten had gestuurd. Door muziek wisten de pieten de kinderen van Friese Boys te vinden.

Eén piet wou heel graag het trainersdiploma behalen, met behulp van de kinderen werden 5 oefeningen bedacht. Deze werden uiteindelijk, na wat stomme foutjes, goed uitgevoerd. Kon de piet het ook overbrengen aan de andere kinderen? Gelukkig ging dit ook goed en kreeg piet een trainersdiploma uitgereikt.

De kantine was mooi versierd met , door de kinderen gemaakte, kleurplaten. Voor de winnaar van de kleurplaat was er een mooie prijs te winnen. Piet vond het heel erg moeilijk om een keuze te maken, alle kindjes hadden zo goed hun best gedaan. Er werd besloten om, met de ogen dicht, een kleurplaat aan te wijzen. Uiteraard werd piet eerst even lekker duizelig gedraaid. De winnaar van de tekening is Ype  geworden.

De tijd voor de pieten zat er weer op, maar waar waren de cadeautjes nou?? Gelukkig werden deze gevonden en gingen alle kinderen met een voetbal en wat lekkers naar huis.

Foto’s: Sake Beerstra

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys