Een steen voor Durk, wie helpt ons?

Sommige mensen zijn STEEN rijk en sommige mensen hebben na hun overlijden niet eens geld om een STEEN te bekostigen. Dit geldt ook voor Durk Zwaagstra. Durk is op 1 maart 2012 overleden en heeft nog geen grafmonument. Durk was een fanatiek Friese Boys supporter en volgde alles van Friese Boys, hij hield o.a. de standen bij. Durk is bekend geworden door een uitzending van SBS6, Durk ging altijd samen met de gebroeders van Assen op de fiets naar alle uitwedstrijden van Friese Boys 1.

Tom v/d Beek oud eerste elftal speler kwam begin 2018 met het idee om een steen voor Durk te regelen. Na wat onderzoek en prijsopgaaf is het mogelijk om een steen te regelen. Jan Kempenaar eveneens oud eerste elftal speler was ontroerd toen hij kennis nam van Tom zijn idee. Jan heeft daarom  aangeboden om Tom te helpen. Er zit nog een gat in de begroting we vragen u om ons te helpen.

Giften kunt u storten op rekening NL24RABO0333373200 tnv Friese Boys o.v.v. Steen voor Durk. U mag natuurlijk ook uw gift persoonlijk aan Tom en Jan overhandigen.

Tom en Jan.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorie├źn zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys