Trainers Friese Boys verlengen hun contracten.

KOLLUMERZWAAG– Afgelopen donderdag hebben de trainers Jaap Visser, Minse Walda en Fredy Laturiuw hun contracten bij Friese Boys verlengd.

Jaap Visser is tijdens dit seizoen als interim trainer begonnen bij de eerste selectie. Ondanks de tegenvallende resultaten wil Friese Boys graag nog 1 jaar met Visser door. Minse Walda is bezig met zijn eerste seizoen als trainer van de B-selectie, resultaten zijn wisselend en de trainingsopkomst is goed, bestuur en TC zijn blij dat Walda nog 1 seizoen doorgaat. Fredy Laturiuw is al langer bij Friese Boys actief en is verantwoordelijk voor de JO19-1. Dit seizoen zijn er al twee spelers van JO19-1 die mochten debuteren in het eerste elftal. Laturiuw gaat volgend seizoen ook de JO17-1 trainen.

Ondanks de tegenvallende resultaten van het eerste elftal staat Friese Boys er goed voor. De vereniging is financieel gezond, vrijdagochtend ploeg zorgt er voor dat het sportpark er keurig voor ligt, onlangs werd Friese Boys 3e met de Poiesz jeugdactie, Club van 100 en supportersvereniging zorgen voor diverse activiteiten bij de club. De TC is druk bezig met het beleidsplan, Pr-commissie heeft dit seizoen veel nieuwe sponsoren binnen gehaald. Verlichting op het trainingsveld is vervangen. Renovatie van de kantine wordt binnenkort door de vele vrijwilligers weer opgepakt, resultaat is al duidelijk zichtbaar.

Jeugdbestuur is druk met de jeugdteams, elke keer weer een puzzel om alle teams goed en naar tevredenheid in te delen. Hier naast zijn nog vele vrijwilligers actief binnen Friese Boys. Het bestuur is iedereen hier zeer dankbaar voor.
Het ledenaantal groeit, helaas niet bij de senioren. Door het succes van Friese Boys 45+ heeft het vrijdagavond voetbal een enorme impuls gekregen.

De komende tijd zijn de volgende activiteiten bij Friese Boys, 8 juni oud/nieuw Friese Boys – Oud SC Heerenveen, 9 juni training FC Schalke 04, 16 juni familiedag en 23 juni Stapperstoernooi.

Wil je lid worden van onze prachtige vereniging dan kun je je aanmelden via het aanmeldingsformulier op onze site www.frieseboys.nl of je meldt je aan bij het bestuur.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys