Trainers tekenen contract bij v.v. Friese Boys

KOLLUMERZWAAG- Jaap Visser stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van Friese Boys. De technische commissie is in overleg met het bestuur en de spelers op zoek gegaan naar een nieuwe trainer. Na diverse gesprekken is unaniem besloten om Martin Brandsma uit Augustinusga aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer van Friese Boys.

Brandsma tekent eerst voor één seizoen. Wanneer het gevoel van beide kanten goed is zal er worden verlengt. Momenteel is Brandsma trainer bij De Sweach en in het verleden trainde hij onder meer s.c.Kootstertille, WTOC en ASC.

Daarnaast werd het contract met Minse Walda voor een jaar verlengt als trainer van de B-selectie. De in Surhuisterveen wonende Walda speelde tussen 1990 en 1995 als voetballer bij Friese Boys en was daarnaast jeugdtrainer bij de club.

Tevens wordt er door Friese Boys vol ingezet op de jeugdopleiding en daarom is Henk de Boer per 1 januari 2019 aangesteld als hoofd jeugdopleiding van Friese Boys. Zijn contract loopt in eerste instantie tot het einde van dit voetbalseizoen. De Boer zal de jeugdtrainers en leiders begeleiden in de voor Friese Boys nieuwe trainingsmethode VTON. De Boer is al regelmatig te zien tijdens de trainingen en wedstrijden van de verschillende jeugdteams en is met zijn ervaring de ideale vraagbaak voor de jonge enthousiaste jeugdtrainers van Friese Boys.

© Verslag & Foto´s: Friese Boys

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys