Vernieuwde KNVB.nl website

Beste bestuurder,

KNVB.nl is vanaf dinsdag 20 oktober geheel vernieuwd. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen en geven via deze weg uitleg over de totstandkoming van de nieuwe website.

Waarom een nieuw KNVB.nl?
De drie meest vooraanstaande sites van de KNVB – knvb.nl, onsoranje.nl en voetbal.nl – worden maandelijks bezocht door een paar miljoen bezoekers. Deze sites waren sterk aan vernieuwing toe. De domeinen knvb.nl, onsoranje.nl en voetbal.nl sloten bovendien niet voldoende op elkaar aan. Vanuit de wens ‘een mooie, frisse site waar de liefde voor voetbal direct vanaf spat’ zijn we daarom aan de slag gegaan met knvb.nl. Daarnaast moet de website op elk apparaat goed leesbaar zijn en in de toekomst ook een duidelijke koppeling krijgen met de websites OnsOranje.nl en Voetbal.nl.

Is het project nu afgerond?
Na een periode van bedenken, ontwikkelen, bouwen en het vullen van de site, is nu het moment van live-gang daar. De site is nog niet af, een aantal specifieke onderdelen wordt op een later moment nog toegevoegd. Deze lancering is fase één. We werken intussen verder aan de ontwikkeling van onsoranje.nl en voetbal.nl. Daarover houden we u vanzelfsprekend weer op de hoogte als de volgende stap gezet gaat worden. Maar we zijn natuurlijk benieuwd naar ieders mening!

Vragen: meer dan welkom
Zijn er vragen naar aanleiding van de vernieuwde site knvb.nl op het gebied van Techniek? Dan kun je terecht bij ict.servicedesk@knvb.nl

Heb je vragen/opmerkingen over de inhoud van de site (teksten/beeld), stuur dan een email naar redactie@knvb.nl

Reacties zijn uiteraard meer dan welkom!

Met vriendelijke groeten,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur amateurvoetbal

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys