Verslag Ternaard JO9 Friese Boys JO9 zaterdag 23 maart 2019

Zaterdag 23 maart met V.V. Ternaard uit op het programma. Een geduchte tegenstander die Friese Boys JO9-1 in de beker met dikke cijfers heeft uitgeschakeld.

Met een aantal weken meer ervaring en de nodige trainingsarbeid, begonnen de jongens en dame sterk aan de wedstrijd. Het was hard werken tegen de grote jongens van Ternaard, maar er werd -zoals steeds de laatste weken- goed samengewerkt. Gelukkig bleef Friese Boys bij de les en streed het dapper, al konden ze niet voorkomen dat we met een 2-0 achterstand de rust in gingen.

In de tweede helft was het spel van Friese Boys wederom goed. Keeper Wijnand hielp een paar scoringskansen om zeep en de verdediging, wisselend bestaande uit Tim, Amos en Thije, voerde de druk goed op richting de tegenstander. Ternaard wist daardoor slechts tweemaal de Friese Boys-doelman te slim af te zijn in de tweede helft. Ywer, Zaya, Ruben en Paul werkten goed samen en creëerden een flink aantal kansen. Helaas voor Friese Boys was de goede keeper van Ternaard alert en wist hij menig schot op doel te stoppen.

Twee keer wist Paul hem te passeren, waardoor de eindstand 4-2 werd. Met deze uitslag en een dikke Afbeeldingsresultaat voor 👍🏼 van de trainer kan Friese Boys JO9-1 zeer tevreden zijn!