Verslag 1 april 2017 JO7-2

Op deze wederom prachtige zonnige zaterdagochtend stond voor de jongens het laatste toernooitje in deze poule in Hardegarijp op het programma. De dag begon met lekkere cupcakes van Hessel want die was jarig.

In de eerste wedstrijd waren de jongens  net als vorige week nog niet echt wakker en kregen ze de bal niet weg bij de eigen goal. Hier profiteerden de jongens van  Noordbergum optimaal van en ze wisten dan ook 3x te scoren. De mooie goal van Ywer (binnenkant-paal) was voor de statistieken. Eindstand 3-1 verlies. Doelpuntenmaker Ywer.

De tweede wedstrijd speelden we tegen de koploper GAVC. De jongens uit Grou lieten zien dat ze niet voor niks bovenaan stonden en bleken wederom te sterk. Eindstand 3-1 verlies.  Doelpuntenmaker Ywer.

De derde wedstrijd speelde we tegen Leovardia, in een spannende partij trokken we net aan het kortste eind. De twee lange rushes en goals van Ruben waren weer van een grote schoonheid. Eindstand 3-2. Doelpuntenmaker Ruben (2x)

De laatste wedstrijd van de dag tegen Hardegarijp speelden we weer de beste wedstrijd van de dag. Het hele team was fel op de bal en Hardegarijp kwam er maar niet uit. Ywer scoorde z’n tweede hattrick en we wonnen de wedstrijd dan ook met 3-0. Helaas mocht ie wederom de wedstrijdbal niet houden J

Na 4 toernooitjes zijn we, door het ontbreken van Leovardia in Grou een beetje geflatteerd, knap op de tweede plaats geëindigd en we wachten de nieuwe poule-indeling in spanning af.

Hoofdsponsor
Mient Mulder
  • Barkmeijer
  • Boorsma van der Sluis
  • Muta Sport
Wijzigingen en afgelastingen
  • Onder het kopje programma staan de wedstrijden van de maanden november tot 1 januari 2024
  • Spelregels alle categorieën zijn te vinden onder kopje Programma.
Webshop
Webshop Friese Boys